fbpx

Aanmelden The Pitch

Van 27-11 t/m 29/11 gaat er een uniek evenement plaatsvinden in Art School Elevate. The Pitch. The Pitch is samenwerken, The Pitch is verbinden, The Pitch is leren, The Pitch is creëren. Iedereen heeft de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan The Pitch. Als individueel, vrijwilliger of als bezoeker van de eindvoorstelling.

Iedereen die een podiumkunst beoefend mag zich inschrijven: Vocalisten, rappers, instrumentalisten en producers. Vraag via onderstaand formulier een inschrijfformulier aan!

The Pitch in een notendop: We starten met een inschrijving waarin je jezelf kan opgeven voor The Pitch. Ben je alleen, en zou graag iets willen creëren met anderen kan je dit in je inschrijving aangeven. Je kan je ook met meerdere personen inschrijven. De inschrijvingen worden geïnventariseerd en aan de hand daarvan worden teams samengesteld door de organisatie.

Uiteindelijk volgt het weekend: The Pitch. Alle deelnemers en coaches treffen elkaar op vrijdag, en dan gaat de deur op slot.

Alle deelnemers zullen een week voor de opsluiting het thema ontvangen. Aan de hand van dit thema gaan ze een optreden creëren, met hun team of individueel. In het pand zijn tal van coaches aanwezig. Ieder team gaat in de loop van het weekend afspraken met deze coaches maken. Zij kunnen de teams helpen als ze ergens niet uitkomen. Tevens kunnen de teams aan een coach pitchen wat ze hebben gecreëerd en de coach zal ze voorzien van tips & tricks. Er is 24/7 een studio beschikbaar om je songs op te nemen! Uiteindelijk volgt er een generale repetitie, en tot slot een voorstelling waarin de deelnemers het eindresultaat zullen pitchen aan alle bezoekers. Tijdens het hele weekend mogen de deelnemers het pand niet verlaten. Vanzelfsprekend is er het hele weekend toezicht, hanteren we alle coronamaatregelen en gaan we iedereen voorzien van eten, drinken en een slaapplaats.

Voor wie: Iedereen die een podiumkunst beoefend, of mee wil helpen als vrijwilliger
Wanneer: van 27/11 16:00 uur tot 29/11 21:00 uur
Waar: Art School Elevate, Zandstraat 36-38 VEENENDAAL
Kosten: Gratis!

VRAAG NU JE INSCHRIJFFORMULIER AAN!

#vlow0318 #thepitch

Artiestendatabase

  • MM slash DD slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.