fbpx

Locatie: De Basiliek, Veenendaal
Adres: Wiltonstraat 56

Fortnite Toernooi

FORTNITE TOERNOOI

Op 17 juli 2019 is het tijd voor het grootste Fortnite toernooi van de regio! Heb jij het in je om de meeste victory royales te halen en jezelf te kronen tot Fortnite Kampioen 2019? SCHRIJF JE DAN NU IN!

Vanaf 16:00 springen we met zijn alle uit de battlebus die geland is in de BASILIEK in Veenendaal! Sta jij aan het einde van het tournooi op de eerste plaats? Dan win jij de hoofdprijs, een gloednieuwe Playstation 4!

Denk je nou echt de ALLERbeste speler te zijn? Neem het dan eens op tegen onze special guest Qucee! Qucee ken je onderandere van Supergaande en van zijn Youtube kanaal waar hij regelmatig Fortnite speelt!

Inschrijven kan vanaf nu via Vlow0318.nl, deelname bedraagd €5. Heb je nu nog geen rekening en kan je daardoor geen kaartje kopen via internet bankieren? Open dan nu een rekening bij de Rabobank in Veenendaal, Ede of Wageningen en krijg een gratis ticket voor het tournooi!

Voor de deelnemers, maar ook zeker voor de ouders, zullen we zorgen dat er genoeg mogelijkheden zijn om de energie voorraad aan te vullen als een echte gamer!

De finale wordt rond 19:30 gespeeld en we sluiten we het toernooi af met een prijsuitrijking!

ℹℹ
Locatie: De Basiliek, Veenendaal
Adres: Wiltonstraat 56
Deelname: €5,-
Entree: Gratis!
Leeftijd: 13 tot en met 18 jaar