fbpx

Panorama
De Tinneweide 144A
3901 KM Veenendaal

NXT LVL

Kan jij al redelijk rappen, maar wil je de nieuwe Boef worden? Kan je al een dikke beat maken, maar wil je de nieuwe Jack Shirak worden? Kan jij al redelijk met een spuitbus overweg, maar wil je de nieuwe Delta worden? Kan jij al een mooi feestje geven, maar wil je de nieuwe Nicky Romero worden? Kan jij al redelijk zingen, maar wil je de nieuwe Adele worden?

Dan is NXT LVL wat voor jou. Wij gaan je in 3 maanden begeleiden en kijken naar welke ondersteuning jij nodig hebt om de stap te maken naar de NXT LVL. Van technische ondersteuning t/m advies voor het worden van een artiest.

Je moet wel al zelf bezig zijn met muziek en als je bijv. als DJ een volgende stap wilt maken moet je wel in het bezit zijn van eigen apparatuur. Vanuit VLOW0318 en Kapstok wordt een netwerk aangesproken van artiesten, rappers, beatmakers, graffiti writers, DJ’s en andere creatievelingen. Er is nog geen vast programma, we gaan dit afstemmen op degene die zich aanmelden. Afhankelijk van jouw wensen zullen we je een of meerdere coaches toewijzen die jou naar de NXT LVL gaan brengen.

Alle coaches zijn vrijwillig betrokken en doen het uit liefde voor hun kunstvorm.

Leeftijd: 12 t/m 20 (maar spreek ons aan als je hier buiten valt en je wel wilt)
Kosten: GRATIS (er vind wel een screening vooraf plaats of je echt met iets bezig bent of gewoon algemeen nieuwsgierig)

Inschrijving: Schrijf je in door een mailtje(info@kapstok.nu) of een appje(0622083289)

Data:
12 mrt. Eerste bijeenkomst
26 mrt. Sessie 1
9 apr. Sessie 2
23 apr. Sessie 3
7 mei. Sessie 4
21 mei. Sessie 5