fbpx

Muziekschool de Muzen
Kees Stipplein 72
3901 RC Veenendaal

Workshop

📚 WORKSHOP 📚:

Voorafgaand aan de jamsessies, van 19.30 tot 20.30 uur, zijn er gratis zangworkshops van Vera Westera. De vier workshops hebben allemaal een ander thema.

De eerste workshop staat in het teken van samen zingen: naar elkaar luisteren en samen zingen. Bij de workshop improviseren leer je een begin te maken met improviseren, je leert in te spelen op de muziek. De derde workshop draait om communiceren met de band en met publiek. En tenslotte, bij de laatste workshop, gaat het om de uitvoering, om het daadwerkelijke optreden.

Vera Westera won als zangeres diverse prijzen zoals de solistenprijs van de VSB Music Award. Haar veelzijdigheid brengt met zich mee dat ze voor de meest uiteenlopende bands en projecten wordt gevraagd. Ze was leadzangeres bij de Groove Troopers van Martin Fondse, met wie ze haar debuut maakte op het North Sea Jazz Festival in Den Haag. Ook tourde ze met de Groove Troopers door Zuid-Afrika. In 2008 kwam haar eerste solo-cd ‘A View Amazing’ uit.

Aanmelden voor de gratis workshop is niet nodig, maar wordt op prijs gesteld en kan door een mail te sturen naar joost@joostzoeteman.nl.

De jamsessie en workshop van 26 september worden beide gegeven in Spectrum, te vinden aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal. Wil je meer weten over de jamsessies, neem dan contact op met Joost Zoeteman via joost@joostzoeteman.nl. De andere sessies zijn gepland op 31 oktober (Escaperoom the Circle), 28 november (Robert’s Pub) en 19 december (Muziekcafe thuis).

INSCHRIJVEN:
Wil je mee doen? Schrijf je nu in op joost@joostzoeteman.nl .
DEELNAME IS GRATIS! 📝

ℹ INFORMATIE ℹ
Locatie: Muziekschool de Muzen
Entree: Gratis
Tijden: 19:30 – 20:30
Leeftijd: Alle leeftijden